Uitwisselingskamp met jongeren uit Deszk

    07 april 2023

    NINOVE – Tien jongeren uit de Hongaarse zustergemeente Deszk-komen van 3 tot 10 juli naar Ninove voor een uitwisselingskamp met tien Ninoofse jongeren.

    De jeugddienst zoekt tien Ninoofse jongeren tussen 14 en 16 jaar, met een beetje zin voor avontuur en sociale aanleg, die een aardig woordje Engels spreken.

    Het volledige programma volgt later, maar naast de internationale ontmoeting, maken sport, cultuur en creativiteit er zeker deel van uit. De deelname aan dit zevendaagse kamp is gratis, inclusief de overnachting in een leuke B&B.

    Schepen voor toerisme Alain Triest (Open Vld): “Volgend jaar is onze stad 20 jaar verbroederd met het dorpje Deszk in Hongarije. Een ideaal moment om ook jongeren te betrekken bij deze uitwisseling. Ik vind het namelijk zeer belangrijk om onze sociale, culturele en sportieve waarden te kunnen delen met de jonge mensen van Deszk.”

    Inschrijven

    Als je daaraan wilt deelnemen, schrijf je in via jeugd@ninove.be.

    Vertel in jouw mail waarom jij dé geschikte persoon bent. Voeg ook een bijlage toe, waarin jij jezelf voorstelt op een leuke en creatieve manier.

    Info: jeugd@ninove.be of @jeugddienstninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons