Jobdag voor de zorg

    20 februari 2024

    NINOVE – De stad en Werkenindegezondheidszorg.be organiseren donderdag 22 februari een jobdag voor de zorg in het woonzorgcentrum Klateringen.

    De Jobdag is bedoeld voor zowel ervaren zorgprofessionals als laatstejaarsleerlingen en -studenten in zorgopleidingen, die op zoek zijn naar nieuwe carrièremogelijkheden. Of je nu een verpleegkundige, zorgkundige, paramedicus bent of een andere rol binnen de gezondheidszorg ambieert, deze dag biedt waardevolle inzichten en kansen om je carrière te ontplooien.

    • Werking van de zorg
      Je krijgt een blik achter de schermen van het woonzorgcentrum en inzicht in de faciliteiten en de wijze van zorg. Je kan daarbij ook kennis maken met medewerkers van het woonzorgcentrum.
    • Tewerkstelling
      Je krijgt informatie over de mogelijkheden van tewerkstelling in de zorg van het lokaal bestuur van Ninove. Ook de VDAB promoot de Jobdag voor de zorg.
      Het lokaal bestuur van Ninove biedt volgende vacatures om mee kennis te maken: logopedist, verpleegkundige, zorgkundige. U vindt daarbij de info via wzc Klateringen.

    Praktisch

    • Datum en uur: donderdag 22 februari met twee kennismakingsmomenten (max. 2uur)
      – van 14 uur tot 16 uur,
      – van 16 uur tot 18 uur.
      Past geen van beide momenten, schrijf je dan toch in om te kijken wat mogelijk is.
    • Plaats: wzc Klateringen, Centrumlaan 173 Ninove.
    • Toegang: gratis.
    • Registreren: via Jobdag.

    Info: info@werkenindegezondheidszorg.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons