• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Jongeman klemgereden en belaagd op Parklaan

  17 augustus 2020

  NINOVE – Een jongeman is zondagavond 16 augustus in zijn wagen klem gereden door twee andere wagens. Toen hij en een van zijn belagers elkaar herkenden, reden ze weg.

  De 23-jarige Ninovieter was de dag nadien nog onder de indruk, toen hij ons het relaas van de gebeurtenissen vertelde.

  “Zondagavond was ik rond 19 uur een frietje gaan kopen en had me net gekeerd, toen twee wagens me op de Parklaan klemreden. Een zette zich schuin voor mij en de andere kwam naast mij staan. Zowel de bestuurders als de inzittenden waren zwarte jongens. Een van hen kwam aan mijn raam staan en vroeg me wat ik hier kwam doen. Hij drong aan om hem te laten instappen.”

  Omsingeld

  Inmiddels waren de anderen rond zijn auto komen postvatten. “Ik kon geen kant op en stond volledig geblokkeerd. Toen herkende ik een van hen, van vroeger. Hij herkende me blijkbaar ook en zegde iets tegen de anderen. Daarop zijn ze allen in de auto gestapt en weggereden. Op dat moment kwam ook een groepje mensen vanachter de hoek, zodat hun komst wellicht ook een rol heeft gespeeld dat ze zijn weggereden.”

  De jongeman begrijpt het nog altijd niet “Het is de eerste keer, dat ik dit meemaak. Ik kom hier regelmatig als ik een vriend ophaal voor de fitness of om een pakje friet te kopen. Ik zie geen enkele aanleiding voor dit incident en heb ook nooit problemen gehad. Stel je voor wat er kon gebeurd zijn als ze in de auto waren geraakt. Het was echt wel schrikken.”

  Hij zal klacht neerleggen bij de lokale politie.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons