Kapster Lindsay mag naar het Songfestival in Rotterdam

    16 mei 2021

    DENDERWINDEKE – Lindsay Schets vertrekt zondag 16 mei naar Rotterdam. Ze ruilt voor een week haar kapsalon voor de artiesten van Eurosong. Daar zal ze samen met een 32-koppige internationale ploeg instaan voor de perfecte haartooi.

    Eigenlijk was alles gepland voor 2020, maar toen kwam er iets tussen… Uitstel is geen afstel en dus mag Lindsay zondag alsnog afreizen naar Rotterdam.

    Artiesten

    Het zal voor haar hoe dan ook een hele belevenis zijn. “We moeten geen eigen materiaal meenemen, alleen onze schaar. Het zal toch vooral brushen en opsteken zijn. We zullen daar een hele week volgens een strikt schema werken van 14 uur tot laat in de avond: fotoshoots, halve finale, finale. Het zou natuurlijk leuk zijn om de winnaar even voordien in jouw stoel gehad te hebben, maar wij kiezen onze artiesten niet zelf.”

    Geike Arnaert wil ze anders best wel kappen. “Ze behoort toch tot de kanshebbers. Het liedje is mooi en Hooverphonic is wereldwijd heel bekend. Maar als fan van Jan Smit zou ik hem ook met veel genoegen in mijn zetel laten plaatsnemen.”

    Tests

    Reizen naar Rotterdam in corona-tijden gebeurt niet zonder een uitvoerige reeks voorzorgen.

    “Ik ben hier net getest. Bij aankomst in Rotterdam volgt opnieuw een test; nadien elke 48 uur. En als ik na die week terugkom, zal ik hier wellicht een week in quarantaine moeten.”

    Tijd alvast om na te genieten van een uitzonderlijke belevenis.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons