Kerstmarkt voor bewoners van WZC Wilgendries

    14 december 2019

    ASPELARE – Woon- en zorgcentrum (WZC) Wilgendries zet op 15 december de deuren open voor een gezellige kerstmarkt. In de eerste plaats voor de bewoners maar ook familieleden en buurtbewoners zijn welkom.

    Vele bewoners zijn niet meer in staat om de sfeer van een traditionele kerstmarkt op te snuiven. Daarom wil het woonzorgcentrum hen de gelegenheid bieden om toch te genieten van een kerstmarkt.

    Er zijn kraampjes met juwelen, handtassen, truffels en verzorgingsproducten. Zo kunnen ze voor familieleden (of voor zichzelf) een persoonlijk eindejaarsgeschenk uitkiezen.

    Ondertussen zorgt de chef-kok voor oliebollen en glühwein.

    WZC Wilgendries steunt ook de Warmste Week. In de cafetaria kun je wenskaarten kopen ten voordele van de Alzheimer Liga Vlaanderen vzw. Deze wenskaarten zijn van de hand van Marcel en Rosa, twee creatieve bewoners van het woonzorgcentrum.

    Uiteraard zijn ook de familieleden en buurtbewoners van harte welkom.

    Praktisch

    • Datum en uur: zondag 15 december, van 14 tot 17 uur.
    • Plaats: WZC Wilgendries, Plekkersstraat 1 Aspelare.
    Info: WZC WilgendriesAlzheimer Liga Vlaanderen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons