Klateringen stroomlijnt communicatie via Facebook

    01 september 2020

    NINOVE – Het woon- en zorgcentrum (WZC) beschikt over 5 aparte Facebookpagina’s. Om te voorkomen, dat boodschappen zouden verloren gaan in een overaanbod aan berichten, wil Klateringen  een en ander beter aflijnen.

    Steven Sonck (sectorcoördinator seniorenvoorzieningen): “We hebben 5 Facebookpagina’s: een openbare algemene  en 4 besloten, telkens 1 per afdeling. De laatste weken vraagt het meer en meer tijd om die allemaal op te volgen. Deze worden door elkaar gebruikt om van alles te posten. En dan dreigen er boodschappen verloren te gaan.”

    Op de algemene pagina kan iedereen posten. “De pagina’s per afdeling zijn besloten en dienen om berichten te sturen van familieleden naar bewoners en omgekeerd door ons personeel. Dat is steeds zo gecommuniceerd. Maar de laatste tijd zijn teveel algemene zaken en berichten tussen families gepost op de besloten pagina’s. Dat ging o.a. over reservaties voor een bezoek of het waren berichten, die niets met de bewoners te maken hadden.”

    Stroomlijnen

    Dat is op de duur onmogelijk op te volgen. “Vandaar, dat we vanaf deze week op de besloten pagina’s enkel berichten van en naar bewoners toelaten. Voor alle andere berichten is er de openbare pagina. We vragen om de reservaties telefonisch te doen. En er bestaat ook nog steeds het algemeen email-adres voor vragen, opmerkingen en suggesties.”

    Dat betekent dus niet, dat in het WZC Klateringen een communicatiestop zou zijn ingevoerd. “Dit is dus geen beperking, maar een stroomlijning, precies om te verzekeren dat we alle berichten verwerkt krijgen.”

    Info: FB Klateringen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons