Kokerellen met de Hello Fair maaltijdbox

    30 april 2022

    NINOVE –Buurderij Ninove-Atom en de Wereldwinkel Ninove bieden zaterdag 7 mei samen een heerlijke maaltijdbox aan, waarin je het beste van twee werelden vindt.

    De maaltijdbox bevat lokale groenten en vlees. Er zit ook Fair Trade voeding in, die verder weg is geproduceerd zoals rijst, kokosmelk en palmharten.

    “Het unieke aan deze maaltijdbox is dat elke producent van de ingrediënten een faire prijs ontvangt voor zijn hard labeur”, zegt Katrien Van Deun (Oxfam Wereldwinkel Ninove).

    Aan de slag

    Je kunt in jouw eigen keuken aan de slag met de (h)eerlijke ingrediënten en het eenvoudig uitgewerkt recept.

    Jamien Stoelzaet (Buurderij Ninove-Atom): “Samen gezellig kokerellen, wie weet is dit hét ideale moederdaggeschenk. De maaltijdbox wordt bovendien aan huis geleverd. Het leven kan toch mooi zijn.”

    Praktisch

    • Je kunt kiezen uit twee gerechten : de kokos-limoenrijst met gemarineerde kalkoen, wortel en lente-ui of de palmhartencurry met kikkererwten, groene asperge en bloemkoolroosjes.
    • Voor de beide gerechten is een box met ingrediënten voor 2 of 4 personen. Bij het gerecht kan je vrijblijvend ook een dessert, een wijntje of een heerlijk geurend moederdaggeschenk kiezen.
    • Levering aan huis in Ninove, Geraardsbergen, Haaltert, Liedekerke, Denderleeuw, Roosdaal en Gooik.
    • Haal jouw pakket zelf af in de Buurderij of de Wereldwinkel van Ninove en ontvang een korting.

    Info en bestellen: tot 30 april via deze link – Ook op de FB-pagina van de Buurderij en van de Oxfam-Wereldwinkel vind je de link naar het inschrijvingsformulier – Buurderij maaltijdbox.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons