Kontent verspreidt tevredenheid

    19 december 2023

    REGIO – De vereniging bedankte zondag 17december het verzorgend personeel van verschillende instellingen met een kleine attentie.

    Kontent is in 2019 opgericht door Danny D’Hauwer, KoenD’Hondt, Ellen Pierreux en Danny Jenquin. Ze willen positiviteit bij de mensen brengen door kleine attenties. Een van hun acties was om iemand onverwacht te verrassen met een bloemetje of een fles cava.

    Met de opbrengst daarvan hebben ze nu geschenkmanden gevuld met lekkers. Deze hebben zij zondag geoffreerd aan de hulpverleners van drie instellingen als dank voor de dagelijkse zorgen, die zij aan de bewoners bieden. Ook de kerstman toverde een lach op ieders gezicht. Als kers op de taart zorgde de band NOBIE met zangeres Norah Biesemans voor een muzikale noot. Halleluja werd uit volle borst meegezongen en zorgde voor een echte kerstsfeer.

    “We kregen heel veel positieve reacties van de verzorgers en bewoners van Zonnestraal in strijtem, Schoonderhaege in Pollare en Castelmolen in Meerbeke”, vertelde Danny D’Hauwer ons na afloop. “Met deze actie hopen we dat we voor een lach hebben kunnen zorgen. Dit is niet onze laatste actie. We hebben een nog iets groter evenement gepland in het voorjaar van 2024. Houd onze Facebook-pagina in de gaten.”

    Info: Kontent.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons