Kunstboom arriveert op eindbestemming

    29 april 2023

    NINOVE – De kunstboom van William Arijs is zaterdagochtend 29 april van aan de Outerstraat getransporteerd naar zijn definitieve bestemming in de Beversteeg.

    Om 6.30 uur werd de boom ter hoogte van de Outerstraat op een aanhangwagen getakeld van de transportfirma Jan Coesens uit Geraardsbergen. Het spectaculaire transport richting Beversteeg verliep zonder noemenswaardige problemen. Het verkeer is op verschillende plaatsen wel even stilgelegd om de doorgang van het gevaarte mogelijk te maken.

    Beversteeg

    De kunstboom is dan om 8.30 uur op zijn definitieve plaats gehesen in de Beversteeg. Een precisiewerk, waaraan ook de stadsdiensten met man en macht meewerkten.

    Het was een emotionele kunstenaar, die uitbundig met zijn blijdschap geen weg wist. Samen met zijn kompaan Jean-Pierre – Den Board – Van Oudenhove en student Bert Kiekens, poseerde William Arijs fier voor zijn fel besproken kunstwerk.

    Schepen voor lokale economie en toerisme Alain Triest (Open Vld) keek tevreden naar het eindresultaat. Er resten nog wat details om af te werken, maar het resultaat is in ieder geval uniek.

     

    Vervoer van Kunstboom

    JTR – Foto’s Giovanni Neckebroeck

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons