KVK Ninove brengt aangrijpend eerbetoon aan overleden voorzitter

    19 februari 2023

    NINOVE – Het was even onwezenlijk stil en ingetogen op De Kloppers. Het bestuur, de spelers en de supporters brachten samen met de familie van Patrick De Doncker hulde aan hun overleden voorzitter.

    Het plotse overlijden van de voorzitter, dinsdag 14 februari, heeft velen op KVK Ninove in het hart geraakt en zal ook gevolgen hebben voor de werking van de club.

    “Vandaag focussen wij ons als bestuur in alle sereniteit op een respectvol eerbetoon aan onze voorzitter”, aldus het clubbestuur in een mededeling. “We doen dit uit een diep respect voor Patrick, maar ook voor zijn familie, die zwaar is aangeslagen door dit verlies.”

    Erehaag

    Daarom had het bestuur aan de supporters en sympathisanten van KVK Ninove gevraagd om zaterdag 18 februari massaal aanwezig te zijn op de wedstrijd tegen Hoogstraten.

    Voor aanvang van de wedstrijd vormden alle jeugdspelers en -speelsters, afgevaardigden en jeugdopleiders een erehaag voor hun overleden voorzitter. De familie van Patrick, zijn echtgenote, kinderen en kleinkind verzorgden de aftrap voor deze wedstrijd.

    Rouwregister

    Vanaf zaterdag tot en met volgend weekend zal op De Kloppers een rouwboek liggen. Iedereen kan daarin een condoleance neerschrijven. De familie van Patrick De Doncker krijgt nadien dit rouwboek overhandigd.

    Dinsdag 21 februari vindt de afscheidsviering plaats.

    Rouwbrief Patrick De Doncker

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons