KVK Ninove in diepe rouw

    16 februari 2023

    NINOVE – Het plotse overlijden van voorzitter Patrick De Doncker zorgt voor veel verdriet bij groen-zwart. De Doncker overleed onverwacht op 14 februari en laat een zware erfenis na.

    De betreurde Patrick De Doncker was als voorzitter niet alleen organisatorisch belangrijk voor de club. Ook op financieel vlak was hij onmisbaar. Onder zijn impuls zijn belangrijke verbouwingen voltooid om te kunnen voldoen aan de eisen om in 1ste nationale te kunnen aantreden.

    Verdriet

    Door dit plotse en onverwachte overlijden is het verdriet bij de entourage en de spelers van KVK Ninove immens. “We zullen hem missen”, was zowat de conclusie bij iedereen, die we konden spreken.

    Ninofmedia ging langs op ‘De Kloppers’ en vroeg aan spelers, de trainer en bestuursleden hoe ze het tragisch nieuws vernamen. Hoe moet het nu verder met de club, zowel op korte als op lange termijn?

    Rouwbrief-Patrick-De-Doncker.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons