KWB Ninove-Pollare blijft Teledienst steunen

    01 september 2020

    NINOVE – Voor de 14de keer konden de leden van de KWB een cheque overhandigen aan Teledienst.

    In café Den Belleman had de overhandiging plaats van de cheque ter waarde van € 1.000. “Wij houden elk jaar met lichtmis een wafelenbak”, aldus voorzitter Chris Huart. “Dat gebeurde ook dit jaar. Door de corona-perikelen gebeurt de overhandiging van de opbrengst wat later dan gepland. Maar ook deze keer gaat het bedrag naar Teledienst.”

    Wilfried Smesman, de voorzitter van Teledienst, was zeer blij met deze steun. “Die mensen zijn onze trouwste supporters en hun cheque is heel welkom. Nu meer dan ooit, aangezien we door de corona-crisis weinig inkomsten hebben en meer uitgaven. Voor het afhaalmenu in de plaats van ons Telefeest bijvoorbeeld, moeten we extra verpakkingsmateriaal aankopen.”

    Op de KWB kan hij alvast blijven rekenen, verzekerde Chris Huart. “Wij hopen dat wij die wafelenbak volgend jaar voor de 15de keer kunnen en mogen organiseren.”

    Info: KWBTeledienst

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons