• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Laagvliegers voor politierechter

  21 september 2020

  AALST/NINOVE – Twee chauffeurs moesten zich maandag 21 september verantwoorden voor overdreven snelheid. Ze reden vorig jaar meer dan het dubbele van de toegelaten snelheid in een zone 50.

  De eerste was geflitst op de Halsesteenweg in Meerbeke aan 102 km/uur. Daar is 50 km/uur de maximum toegelaten snelheid.

  De tweede reed in de Nederhasseltstraat in Outer 106 km/uur. Ook daar is 50 km/uur de norm.

  Het zijn zware inbreuken, waarop geldboetes en een rijverbod staan.

  De politierechter hield de zaken in beraad en doet uitspraak op 28 september.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons