Laat je geen ha(c)k zetten

    17 oktober 2023

    NINOVE – Het Sociaal Huis organiseert dinsdag 17 oktober een infosessie over de meest voorkomende fenomenen van digitale fraude.

    Aan de hand van enkele waargebeurde verhalen leert Mathieu Verschraege de deelnemers aan deze infosessie de meest voorkomende cybercrimefenomenen zoals phishing, emotie- en cryptofraude (her)kennen. Met enkele tips en tricks op zak ga je na deze lezing veiliger online én kun je de mensen uit jouw omgeving hiervan ook bewust maken.

    Mathieu Verschraege is coördinator Digitaal Leren bij het centrum voor volwassenenonderwijs (CVO) Focus, regiocoördinator ICT-professionalisering Digisprong, zaakvoerder van Mediavista, voormalig cybercrimerechercheur en lid van de lokale computer crime unit.

    Praktisch

    • Datum en uur: dinsdag 17 oktober, van 19 uur tot 21 uur.
    • Plaats: cc De Plomblom.
    • Deelname: gratis.
    • Inschrijven via sociaalhuis@ninove.be of 054-50 50 50.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons