Laatste asfaltering Vooruitgangs- en Pollarestaat vanaf 5 mei

    29 april 2020

    NINOVE – De aannemer plant om dinsdag 5 mei de toplaag asfalt aan te brengen in de Vooruitgangsstraat en de Pollarestraat. Vrijdag 8 mei komen dan de kruispunten aan de beurt.

    Als voorzorgsmaatregel tegen de verspreiding van COVID-19, waren de werken sinds half maart voor onbepaalde tijd uitgesteld.

    De aannemer heeft inmiddels voldoende aangepaste werkmethodes op punt gesteld om die werken veilig te kunnen hervatten.

    Planning

    In de week van 4 tot 8 mei wil hij de toplaag asfalt aanbrengen.

    Eerst komen de Vooruitgangs- en de Pollarestraat aan bod. Nadien krijgen de kruispunten een toplaag en volgen tenslotte de belijningen.

    Tijdens deze werken zijn de straten niet bereikbaar voor het verkeer. Op 5 mei en 8 mei kan je dus best je wagen voor de werkuren op een andere locatie parkeren.

    Deze werken zijn sterk afhankelijk van het weer: als het regent kan de aannemer geen asfalt leggen. De planning kan dus nog opschuiven.

    Respecteer ook tijdens de werken de corona-veiligheidsmaatregelen.
    Spreek je iemand van de aannemer aan op de werf? Bewaar dan de minimumafstand van 1,5 meter.
    Dit is belangrijk voor je eigen gezondheid en deze van de medewerkers van de aannemer.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons