Lars Eriksson brengt cd uit: ‘I’m here to stay’

    12 november 2020

    MEERBEKE – Lars Eriksson bundelde zijn muzikale inspiratie van de afgelopen jaren in een prachtige cd. Een deel van de opbrengst gaat naar het dierenasiel van Ninove.

    Lars is een muzikant in hart en nieren. En dus kwam hij op het idee om zijn eigen nummers uit te brengen op cd.

    Het werd een prachtexemplaar; meerdere muzikanten uit de streek stonden hem bij.

    Dierenasiel

    Lars is niet enkel een muzikant, maar ook een dierenliefhebber pur sang. Vandaar dat hij een deel van de opbrengst schenkt aan het dierenasiel. Hij gaat daar tweemaal per week langs om een wandeling te maken met de honden.

    Deze schenking is zeker welkom, aangezien het asiel een deel van zijn inkomsten verliest door de corona-crisis.

    Ninofmedia had een aangenaam gesprek met Lars. We vroegen ook een reactie aan Martine Van Den Steen, de uitbaatster van het asiel.

    Info: de cd kost € 10 (bestellen op 0496-51 39 63)  of Lars.Eriksson@skynet.be  – Voor € 5 extra krijg je er een dierenkalender bij – Betalen doe je op rekening BE63 9790 6860 8408 – Lars Eriksson  

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons