LCD-totem als blikvanger op de Denderparking

    03 mei 2021

    POLLARE – “Een nieuw en uiterst modern project”, noemt Andy Sack het reclamepaneel, dat hij liet opstellen op de Denderparking aan de Schuitstraat. De landschapsparking zelf komt tegemoet aan de noodzaak van een veilige, verlichte en bewaakte parking.

    Zijn firma Sack D&A Invest bv biedt de handelaars in de regio en daarbuiten een heel aantrekkelijke mogelijkheid om dynamisch te adverteren door middel van een LCD-totem.

    Kwaliteit

    Andy Sack: “Het is een vergroot tv-scherm, waarop wij de digitale folders en bewegende beelden van de firma’s dag en nacht laten verschijnen: 500 tot wel 800 keer. Geen vervelende LED-lichten en wijde pixels, maar een scherm met een zeer hoge resolutie. Dit project is zeer nieuw en uiterst modern, zelfs met een ingebouwd touchscreen voor de passant, maar uiteraard niet in corona-tijd.”

    Het eerste LCD-scherm bevindt zich aan de Denderparking in Pollare met zicht op de Schuitstraat. “Doelgericht adverteren is voor een firma zeker rendabel. Heel veel bedrijven kiezen nog voor het bussen van pamfletten en folders. Wij bieden een zeer opmerkelijke reclamevoering via deze dynamische LCD-totems. Het anti-reflecterend glas en de ingebouwde lichtsensor garanderen steeds een optimale zichtbaarheid en beeldkwaliteit.”

    Locatie

    De locatie is zorgvuldig uitgekozen voor een perfecte doeltreffendheid.

    “Aan de Denderparking voor 50 wagens passeren jaarlijks duizenden mensen. In de onmiddellijke buurt bevinden zich de sporthal en tennisclub St-Christoffel, het dagverblijf Schoonderhage en een aanlegsteiger voor watersporters. Hier lopen een aantal erkende en veel gebruikte wandel– en fietsroutes van het Pajottenland en de Vlaamse Ardennen langs. Pollare is ook een pittoresk dorp aan de Dender met jaarlijks een grote Kerstmarkt, een wielerevenement en organisaties op en rond de Dender. Kortom, dit is een plek om een bedrijf in de kijker te plaatsen.”

    Denderparking

    De landschapsparking zelf is ontstaan uit noodzaak door de groeiende parkeerproblemen in de Schuitstraat.

    “Met de inplanting van sporthal Sint-Christoffel en het complex van Schoonderhage, is het verboden in deze zones te parkeren. Bij een volle geparkeerde straat kan de brandweer onmogelijk deze gebouwen bereiken. De meeste buurtbewoners vragen al jaren om verbodsborden ‘E1-verboden parkeren’ te plaatsen. Wat nog niet is gebeurd. Nu de parking al geruime tijd afgewerkt en geopend is, kan het probleem in de Schuitstraat wettelijk en technisch worden opgelost.”

    Ook de oude toestand van dit terrein was niet meer te houden.

    “Deze plek werd gebruikt als een stortplaats voor steenpuin en tuinafval. Sack D&A Invest heeft het volledige terrein zelf gesaneerd om deze landschapsparking te kunnen aanleggen. We hebben 2.300 inheemse haagplanten en 15 bomen voorzien, veel meer dan voorgeschreven door de bouwvergunning. Het is een veilige, verlichte en bewaakte parking, waarvan iedereen kan gebruik maken.”

    Info: Sack D&A Invest bvba – 0475-47 26 48 – info@sackinvest.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons