Loop eens binnen in de ‘Warmste Week’-tent

    13 december 2019

    NINOVE – Aan het Oud Stadhuis staat van zaterdag 14 tot en met zondag 22 december een ‘Warmste Week’-tent. Een week lang vinden daar culinaire workshops, een actuaquiz en live interviews plaats.

    Met de ‘Warmste Week’-tent draagt de stad haar steentje bij tot het jaarlijkse eindejaarsinitiatief van Studio Brussel. Wie in Ninove een actie voor het goede doel doet, kan de tent gebruiken om iets te verkopen of om de actie in het straatbeeld te brengen. Stuur daarvoor een mailtje naar cultuur@ninove.be.

    Daarnaast loopt elke weekdag, vanaf 18 uur, een vast avondprogramma in de’ Warmste Week’-tent. Ninofmedia verzorgt live interviews met Ninovieters, die dit jaar in de kijker liepen: Bram & Lennert (maandag), Benjamin en Kim van Maspoe (dinsdag), Sporza-journalist Tom Van Den Bulcke (woensdag), Paul Raes van de 100-jarige Cinema Central (donderdag) en Bart Wallays & Bart Cheretté van Solva (vrijdag).
    Ninofmedia brengt deze interviews telkens rechtstreeks via livestream (zie link onderaan) tussen 18 uur en 18.30 uur.

    Je kunt ook deelnemen aan een individuele quiz die zoekt naar ‘De Slimste Ninovieter van 2019’ . Deze focust elke dag op een ander thema: België in 2019, de wereld in 2019, sport in Europa in 2019, cultuur in Vlaanderen in 2019. De laatste dag heeft de finale plaats. De deelnemers krijgen telkens 20 minuten om 30 vragen te beantwoorden.

    Om 20 uur staat een ‘wereldse feesttafel’ gedekt: ontdek unieke smaken uit allerlei keukens (Spanje, Thailand, Mexico, Marokko en Scandinavië) en beleef tradities voor de overgang van oud naar nieuw.

    Info: cultuur@ninove.beNinofmedia live stream – het volledige programma vind je op Ninove wintert.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons