Luc en Jolinde stapten voor het Zeepreventorium en Teledienst

    30 augustus 2021

    NINOVE – De beide wandelaars stapten vrijdag en zaterdag 31 en 31 juli een gesponsorde wandeltocht van 100 km tussen Ninove en De Haan. De € 4.510 verdelen ze gelijk onder het Zeepreventorium De Haan en Teledienst Ninove.

    De keuze om ook Teledienst te steunen, was niet toevallig. Luc Verckens is er vrijwligger.

    Hij en stiefdochter Jolinde overhandigden maandag 30 augustus de cheque van € 2.255 aan de verantwoordelijken van Teledienst Ninove.

    Zwaar

    We blikten met beiden kort terug op die tocht van 100 km.

    “Het was zwaar, fysiek, maar vooral mentaal. We kregen dus wel een dipje. Maar we trokken ons aan elkaar op, herpakten ons en konden na de aankomst in De Haan genieten van het feestje.”

    Wellicht niet meteen voor herhaling vatbaar, maar beiden mogen terecht fier zijn op hun prestatie. En op het bedrag, dat ze aan Teledienst kunnen schenken.

    Info: Teledienst NinoveZeepreventorium De Haan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons