Luc en Jolinde wandelen 100 km voor een dubbel goed doel

    31 juli 2021

    NINOVE – De beide wandelaars zijn vrijdagavond 30 juli gestart voor een gesponsorde wandeltocht van 100 km richting de kust. De opbrengst ervan gaat naar het Zeepreventorium De Haan en Teledienst Ninove.

    Luc is vrijwilliger bij Teledienst. Hij vatte het plan op om 100 km te stappen van Ninove naar de kust. “We laten ons sponsoren en de opbrengst gaat naar het Zeepreventorium in De Haan en ons eigen Teledienst.”

    Dochter Jolinde vergezelt hem op zijn tocht. “We gaan elke week wandelen, dus we zijn al wat geoefend. Ongeveer elke 25 km nemen we even pauze en we hopen zaterdag 31 juli rond 15-16 uur daar toe te komen.”

    Sponsors

    Een van de begeleiders op de motor en tevens sponsor is Daniël. “Samen met de uitbaatster van de lokale kantine/feestzaal besloten we om hen te steunen. Elk krijgt bij de start € 500 en als ze hun tocht tot een goede einde brengen nog eens elk hetzelfde bedrag. We vinden het een hele prestatie.”

    Diezelfde waardering hoorde je ook bij de medewerkers van Teledienst, die hen vrijdagavond om 18 uur uitwuifden voor hun tocht, met vele warme wensen en een knabbelpakket voor onderweg.

    Wandelen is reizen op mensenmaat; dat laatste is precies waar het bij de gesponsorde projecten in wezen om gaat.

    Info: Teledienst NinoveZeepreventorium De Haan.

    Aankomst video

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons