Stad eert haar personeel en jubilerende verenigingen

    19 december 2023

    NINOVE – Traditioneel deelt de stad rond deze periode medailles en eretekens uit. Maandag 18 december gebeurde dit opnieuw, deze keer in de ontvangstruimte van het stadhuis.

    Ceremoniemeester van dienst, Dirk Vanderpoorten, had voor alle gepensioneerde medewerkers een persoonlijk woordje klaar. In de marge kondigde hij ook het einde van zijn eigen carrière aan als secretaris-generaal bij de Vlaamse overheid.

    Voor algemeen directeur Katlijn Copriau was deze feestelijke zitting een primeur. Zij benadrukte het belang van dergelijke momenten als erkenning van de stad tegenover haar werknemers.

    We spraken met Patrick De Decker, de gepensioneerde werkleider bij de technische dienst, en vertegenwoordigers van de vereniging Cultuursmakers (voorheen VTB Kultuur), die haar 100ste verjaardag mocht vieren.

    Last but not least is ook Man-Kei To geëerd voor haar prestaties als rolstoelatlete in het badminton.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons