Makkers van Meerbeke zamelen € 7.563,63 in voor ‘Kom Op Tegen Kanker’

    13 maart 2024

    MEERBEKE – De makkers lopen hun laatste trainingskilometers voor de 100 km van ‘Kom op tegen Kanker’ (KOTK), zondag 17 maart in Halle.

    De makkers zijn opnieuw van de partij voor de 6de editie van de 100 km. Ze staan zondag aan de start met twee teams van vier lopers.

    100 km

    Het principe van de 100 km-loop gaat als volgt: 40 + 30 + 20 + 10 = 100. Eén loper start en na elke 10 km sluit een extra loper van het team aan. De eerste loper legt dus 40 km af, de tweede 30 km, de derde 20 km en de vierde 10 km. Ze lopen samen, komen ook samen over de eindmeet en leggen op die manier samen 100 km af.

    De twee ploegen:
    – Niels (40 km) + Koen (30 km) + Jelle (20 km) + Bert (10 km),
    – Weber (40 km) + Mathias (30 km) + Pieter(20 km) + Koen (10 km).

    Afterwork Party

    Hiervoor moesten ze per team € 2.500 inzamelen en daarin slaagden ze met glans. Dankzij een massale aanwezigheid op hun ‘Beats to Beat Cancer Afterwork Party’ en allerlei milde giften kunnen ze in totaal € 7.563,63 schenken aan KOTK.

    Maar eerst hebben ze nog één taak: de 100 km uitlopen ten voordele van KOTK, op 17 maart in Halle. Momenteel leggen zich nog volop toe op de trainingen, de ene al met meer doordouwersvermogen dan de andere.

    Halle

    Extra supporters voor het goede doel zijn komende zondag altijd welkom om de beide team richting finish te juichen. De lopers starten om 10 uur.

    Voor de supporters is een eigen supportersdorp voorzien aan de  brouwerij Boon, waar de lopers twee keer passeren. Aan De Bres hebben de start en de finish plaats in het centrum van Halle; daar is een animatiezone voor kinderen ingericht.

    Als je zin hebt, kan je met de beide ploegen na hun hopelijk succesvolle aankomst mee de opbrengst vieren in Café Moesj in Meerbeke. Hans Michiels opent speciaal hiervoor de deuren vanaf 15.30 uur.

    Info: Makkers van MeerbekeKOTK 100 km.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons