Mantelzorgers verdienen een bloemetje

  23 juni 2021

  NINOVE – De stad bezorgt de mantelzorgers woensdag 23 juni een bloemetje aan huis.

  Zonder mantelzorgers zouden vele zorgbehoevende personen niet kunnen blijven thuis wonen. Zij staan dagelijks voor hen klaar. Dat verdient respect en waardering.

  Daarom zet de stad hen op 23 juni – de dag van de mantelzorger – letterlijk in de bloemetjes. Zij bezorgt alle Ninoofse geregistreerde mantelzorgers een bloemetje aan huis.

  Schepen voor sociale zaken Veerle Cosyns (Samen): “Ik wil alle mantelzorgers oprecht bedanken voor de warme zorg en hulp, die ze bieden. Via deze actie schenken wij een bloemetje aan de mantelzorgers, die door onze stadsdienst gekend zijn via de mantelzorgpremie. Ik ben er mij van bewust dat nog veel meer mensen hulp bieden aan familie, buren, vrienden. Ook hen wil ik van harte danken.”

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons