Medische beeldvorming terug open op OLV-campus Ninove

    01 mei 2020

    NINOVE – Het OLV Ziekenhuis start op 4 mei met een geleidelijke hervatting van de activiteiten voor niet-COVID-19-patiënten. In Ninove gaat dat over de dienst medische beeldvorming.

    “Dankzij grondige voorbereidingen staan wij paraat om vanaf maandag 4 mei terug een bredere groep van patiënten in de meest veilige omstandigheden te helpen”, aldus het ziekenhuis in persmededeling.

    Dokter Wim Jorissen, hoofdarts: “De afgelopen weken zijn bepaalde afdelingen en diensten tijdelijk gesloten om de nodige mensen en middelen kunnen in te zetten bij de behandeling van COVID-19-patiënten. Hoewel tele- en videoconsultaties vaak een oplossing boden, bleek toch dat vele patiënten hun noodzakelijke medische zorg niet langer kunnen uitstellen”.

    Concreet voor de OLV-campus Ninove zal de dienst medische beeldvorming vanaf 4 mei op weekdagen tussen 9.00 en 16.00 u geopend zijn. De raadplegingen, nierdialyse en verpleging (SP-afdeling) worden hier voorlopig nog niet hervat.

    Info: OLV Ziekenhuis Aalst.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons