• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Militairen in het straatbeeld

  15 april 2021

  OOST-VLAANDEREN – Ongeveer 1.000 militairen zullen van maandag 19 april tot en met vrijdag 7 mei 2021 deelnemen aan een geplande militaire oefening in de provincie.

  Gedurende deze periode is het mogelijk dat je militaire patrouilles ziet opduiken in het straatbeeld. Je kunt ook laagvliegactiviteiten opmerken of oefenmunitie horen ontploffen.

  Je moet je geen zorgen maken. Het gaat niet om een of andere militaire coup, maar om een oefening.

  De oefening vindt plaats op het grondgebied van verschillende Oost-Vlaamse steden en gemeenten: Deinze, Oudenaarde, Eeklo, Ninove, Ronse, Aalter, Brakel, Denderleeuw, Evergem, Haaltert, Kluisbergen, Kruisem, Lievegem, Maarkedal, Maldegem, Melle, Nazareth, Sint-Martens-Latem, Wetteren, Wortegem-Petegem, Zulte.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons