Minder Mobielen Centrale rijdt jou naar het stembureau

    24 september 2018

    NINOVE – De vrijwilligers van de Minder Mobielen Centrale staan paraat om inwoners zondag 14 oktober naar het stembureau te vervoeren.

    Hou wel rekening met de volgende afspraken en regels.

    • Laat ten laatste vrijdag 5 oktober aan de Minder Mobielen Centrale (MMC) weten of je op hen een beroep wilt doen. Dat kan via mobiel@sociaalhuisninove.be.
    • Je zal een tijdstip doorkrijgen van de MMC, waarop je moet klaarstaan om je samen met andere inwoners uit jouw buurt naar het stemlokaal te laten voeren.
    • De normaal geldende tarieven en voorwaarden om gebruik te maken van de centrale zijn van toepassing. Zo moet je al lid zijn van de centrale en over een beperkt inkomen beschikken.

    De MMC zoekt bovendien nog steeds vrijwillige chauffeurs, voor de verkiezingsdag én de vaste werking.

    Info: Sociaal Huis, Minder Mobielen Centrale – 0476-96 29 50 – mobiel@sociaalhuisninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons