N-VA organiseert spreekavond én klimaatdebat over ecorealisme

    06 mei 2019

    NINOVE – De N-VA-afdelingen Ninove, Geraardsbergen, Denderleeuw en Haaltert organiseren een infoavond in buurthuis Berdam op 08 mei over ecorealisme. De gastspreker is Europarlementslid Mark Demesmaeker.

    Hij is onlangs verkozen tot het meest verdienstelijke Europarlementslid op het vlak van milieu. Ecologie en economie moeten volgens hem hand in hand gaan op de weg naar een groener, gezonder en duurzamer Vlaanderen. Hij brengt ecorealisme in de praktijk met bestaande voorbeelden uit Europa en de dorpsstraat. Hij steunt de weg naar haalbare maatregelen, zonder opbod aan doelstellingen of klimaatwetten.

    Nadien volgt een interactief klimaatdebat met panelleden zoals Andries Gryffroy, Veerle Baeyens, Niklas Arents en Laura Peeters. Andrew Vanderpoorten (Evenementverantwoordelijke): “We geven de kans aan het brede publiek en zeker aan de jongeren, die hun eerste keer zullen stemmen. Zij kunnen vragen stellen en zo het debat aangaan. Daarmee onderscheiden we ons van alle andere klimaatdebatten.”

    Praktisch

    • Datum en tijdstip: woensdag 8 mei om 19:00 uur.
    • Plaats: buurthuis “Berdam” (vroegere Nieuwe Kerk), Edingsesteenweg 3 Ninove.
    Info: N-VA Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons