Natuurpunt schenkt € 3.000 aan Schoonderhage

    04 januari 2020

    NINOVE – De lokale afdeling van Natuurpunt schonk de opbrengst van haar ‘Music for Life’-quiz aan de vzw Schoonderhage. Of hoe het ene goede doel het andere ondersteunt.

    Geïnspireerd door de ‘Warmste week’ van Studio Brussel organiseerde Natuurpunt Ninove voor de 6de keer een ‘Music for Life’-quiz te voordele van een lokaal goed doel.

    Vrijdag 13 december namen in De Kuip 53 ploegen van 4 personen het tegen elkaar op; 25 vrijwilligers zorgden voor de ondersteuning. 200 vragen later haalde de ploeg ‘Manuel’ het net voor ‘Van horen zeggen’ en ‘Under Siege III’.

    De eerste ploeg met Ninovieters, ‘Xeivetnog!’, was 6de en de Meerbeekse ploeg ‘De Kalmoes’ eindigde op de 10de plaats. Dankzij de sponsors gingen alle 212 deelnemers met een prijs naar huis.

    Deze quiz bracht uiteindelijk € 3.000 op, die integraal ging naar de vzw Schoonderhage. Deze organisatie staat garant voor een brede waaier aan zorg voor en ondersteuning van volwassenen met een mentale beperking. Dat gaat van woonondersteuning over dagbesteding tot begeleid werk. De vzw is actief in een 10-tal vestigingen in de Denderstreek, waarvan 5 op Ninoofs grondgebied.

    Met de slogan ‘iedereen zorgt voor iedereen’  zorgde de natuursector dus voor de sociale sector.

    Info: Natuurpunt NinoveSchoonderhage.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons