Neem eens een pannenkoek of wafel mee

    31 januari 2022

    DENDERWINDEKE – De Okkernoot organiseert zondag 13 februari een meeneem pannekoeken- en wafelfestijn.

    De Okkernoot is een erkende en vergunde zorgaanbieder voor kinderen en volwassenen met een (vermoeden van) een autismespectrumstoornis en/of een verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met gedragsproblemen.

    De opbrengst van deze wafel- en pannenkoekenslag editie gaat integraal naar de nieuwe fietsenstalling in De Okkernoot Denderwindeke.

    Praktisch

    Je kunt tot en met maandag 07 februari bestellen via diverse kanalen:
    – de digitale Okkernootwinkel,
    – een ingevuld bestelformulier,
    – mailen naar pannenkoekenbak@de-okkernoot.be,
    – bellen naar 054-56 74 53.

    Indien je graag nog andere artikels uit de webshop bestelt, kan dit zeker. Ze zullen samen met jouw pannenkoeken of wafels klaar staan.

    De bestelling haal je af op zondag 13 februari, tussen 10.30 uur en 15.30 uur in een van de Okkernootvestigingen: Halle, Denderwindeke of Vollezele.

    Binnen een straal van 20 km rond De Okkernoot kun je de bestelling ook aan huis laten leveren, mits een meerkost van € 4,50. De huisbestelling is gratis vanaf € 50.

    Info: De Okkernoot.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons