Nieuw stadslogo prominent aanwezig in straatbeeld

    12 juni 2022

    NINOVE – Het nieuwe stadslogo is tijdens de lentedrink op zondag 5 juni voorgesteld. Ondertussen verschijnt het al nadrukkelijk in het straatbeeld.

    De nieuwe huisstijl zal niet alleen het nieuwe stadmagazine sieren, maar ook verschijnen op alle drukwerken, op lichtkranten en in de digitale communicatie.

    Op de invalswegen in de deelgemeenten en centrum zijn grote spandoeken aangebracht met het nieuwe stadslogo.

    Aan de verlichtingspalen op de Graanmarkt en het Twijndersplein zijn dan weer banners bevestigd met daarop het logo in verschillende kleuren.

    Bij activiteiten en evenementen in de stad zal je ook kleurrijke strandvlaggen met het logo zien verschijnen. De komende maanden kun je er dus niet meer naast kunnen kijken.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons