Ninia Shopping Center schenkt € 1.000 aan Leo Club Ninove en Sint-Jorisschool

    12 november 2021

    NINOVE – Vier keer per jaar brengt het Ninia Shopping Center het gratis Ninia’zine uit. De vrije bijdrage van de lezers leverde € 1.000 op. Dit bedrag ging naar Leo Club Ninove en de Sint-Jorisschool.

    Ninia’zine is een eigen lifestyle & shopping magazine, boordevol inspiratie, tips, lokaal nieuws en nuttige weetjes. Het magazine ligt gratis aan displays in de Ninia. Lezers kunnen daar wel een vrije bijdrage geven als ze een exemplaar meenemen.

    Cheque

    De opbrengst van de giften gaat telkens naar een ander lokaal goed doel. Dankzij de giften van de lezers van het Ninia’zine en de vzw Handelaarsvereniging van het Ninia Shopping Center kon woensdag 10 november een cheque van € 1.000 euro worden overhandigd aan de vertegenwoordigers van Leo Club Ninove en de Sint-Jorisschool.

    Het Hartencollege voor buitengewoon lager onderwijs (BULO), voorheen gekend als de Sint-Jorisschool, biedt aangepast onderwijs voor kinderen van 6 tot 13 jaar met specifieke onderwijsbehoeften. Met dat mooie bedrag kan Leo Club Ninove opnieuw leuke acties en activiteiten opzetten voor de kinderen van die school, zoals de inrichting van een kookklas en de installatie van een fietsenstalling. Ook verrassen ze de kinderen regelmatig met leuke traktaties in de vorm van soep, fruit en frietjes.

    Teledienst

    De volgende editie van het Ninia’zine verschijnt begin december en staat in het teken van de winter en de eindejaarsfeesten.

    Er zijn helaas ook gezinnen, die het niet breed hebben en de feestdagen in armoede doorbrengen. Daarom staat deze keer Teledienst Ninove als goed doel in de schijnwerpers.
    Ninia Shopping Center hoopt opnieuw op gulle giften van de lezers. Zo krijgen mensen, die het moeilijk hebben, toch nog een warme Kerst.

    Info: Ninia Shopping CenterHartencollege BULOLeo Club Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons