Ninofmedia zoekt nieuw logo

    21 oktober 2023

    NINOVE – Als lokaal nieuwsmedium bestaat Ninofmedia inmiddels 10 jaar. Tijd voor een nieuwe huisstijl met een mooi logo als centrale blikvanger. We doen hierbij een oproep tot alle creatievelingen: stuur een nieuw ontwerp in. We belonen de winnaar met Ninoofse aankoopbons ter waarde van € 100.

    Ninofmedia is op die 10 jaar tijd stevig gegroeid en telt momenteel bijna 22.200 volgers op de FB-pagina. In september 2023 noteerde onze website ± 250.000 bezoekers. Doorheen die periode zijn we ook geleidelijk veranderd: van een schuchter beginnende Facebookpagina tot een lokaal nieuwsmedium, dat heel wat mensen aanspreekt in en buiten Ninove.

    Die verandering willen we ook gestalte geven in een nieuw logo. Daarvoor doen wij een beroep op iedere Ninovieter met zin voor creativiteit. Stuur ons jullie suggesties in. Uit die inzendingen kiezen wij dan het ontwerp, dat volgens ons het beste past bij Ninofmedia anno 2023 en de komende jaren. Dat nieuwe logo zal je telkens terugzien in onze videoreportages en communicatie, op dundoeken en kledij.

    Criteria

    • Elke inwoner van Ninove kan deelnemen, individueel of in groep (zoals verenigingen en scholen).
    • De ontwerpen zijn digitaal uitgevoerd in 2 versies: horizontaal en verticaal. Ze zijn minstens 1 MB groot en in een courant formaat opgeslagen.
    • Wij zien graag ontwerpen binnenkomen, die focussen op de volgende begrippen: sober, strak, lokaal, nieuws, Ninove, Dender. Denk gerust buiten het doosje.
    • Elke deelnemer mag ten hoogste 3 ontwerpen indienen.
    • Stuur de ontwerpen naar info@ninofmedia.tv, ten laatste op 14 december 2023. Vermeld daarbij jouw contactgegevens.
    • De leden van Ninofmedia kiezen discretionair het nieuwe logo uit alle inzendingen. Over deze beslissing voeren zij geen polemiek.
    • Ninofmedia wordt de enige eigenaar van het winnende logo.
    • De uitgekozen ontwerper ontvangt Ninoofse aankoopbons, ter waarde van € 100.

    Info: Ninofmedia.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons