Ninoofse brandweer deelt prijzen uit aan jong talent

    02 oktober 2023

    NINOVE – De lokale brandweer deelde maandagavond 2 oktober prijzenpakketten uit aan de winnaars van de kleurenwedstrijd tijdens de opendeurdag van 17 september jongstleden.

    Alle basisscholen van Ninove en deelgemeenten hadden bij het begin van het nieuwe schooljaar een tekening ontvangen om door hun leerlingen te laten inkleuren. Tijdens de opendeur konden deze hun artistieke resultaten deponeren in een bus aan de brandweerkazerne.

    De kinderen, die de mooiste en meest originele kleurentekening hadden gemaakt in een van de 3 leeftijdscategorieën (3-6, 7-10, 10-12), ontvingen een speelgoedpakket.

    Winnaars

    Maandagavond 02 oktober waren de laureaten uitgenodigd in de brandweerkazerne aan de Désiré De Bodtkaai om hun pakketten in ontvangst te nemen uit handen van adjudant Johan Van Santen en ere-onderluitenant Alex Muylaert.

    Rebecca Van Rampelbergh van de kunstacademie had samen met 2 andere juryleden 3 mooie gekleurde tekeningen gekozen uit de 200 ingeleverde werkjes.

    De winnaars waren Xanthe Vanderhaegen (3-6), Quin Van Kerrebroek (7-10) en Femke Moens (10-12).

    Cadeaubon

    Daarmee was de prijsuitreiking niet ten einde.

    Nancy Meganck en David Van Der Smissen kregen ieder een cadeaubon van € 100 aangeboden, die ze kunnen gebruiken bij de Ninoofse lokale handelaars. Zij hadden de winnende combinatie (inclusief de schiftingsvraag) ingevuld op een lottoformulier, dat de bezoekers als steun konden aankopen tijdens het eetfestijn van 9 en 10 september.

    Proficiat aan alle winnaars en aan de Ninoofse brandweerpost voor dit mooie initiatief.

    Info: Brandweerpost Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons