‘Ninove Danst’ maakte bewoners woonzorgcentra blij

    14 juni 2023

    NINOVE – Met een wafelenbak en de orgelman sloot de organisatie ‘Ninove Danst’ in het wzc Klateringen dinsdag 13 juni haar rondgang langs de vier Ninoofse woonzorgcentra af.

    ‘Ninove Danst’ heeft de afgelopen weken de 4 woonzorgcentra van Ninove en de deelgemeenten bezocht. Walter Praet en de zijnen vergastten de bewoners op nostalgische orgelklanken en lekkere versgebakken wafels.

    Ze begonnen dinsdag 9 mei hun rondgang in het wzc Wilgendries in Voorde. Daarna trokken ze langs het wzc Wilgendries in Aspelare, nadien kwam het wzc Castelmolen in Meerbeke aan bod.

    Enthousiast

    Ze besloten dinsdag 13 juni hun rondgang in het Ninoofse wzc Klateringen. Ook hier zijn de bewoners vergast op verse wafels en orgelmuziek.

    “We hebben ongeveer 1.200 personen bediend met wafels voor de bewoners en het personeel van de verschillende woonzorgcentra”, vertelde ons een heel tevreden Walter Praet. “Ons team van 14 spontane vrijwilligers was telkens vergezeld van een wafelbakkerskraam en de orgelman, die zijn eigen orgel en de muziek daarvoor heeft ontworpen.”

    Overal zijn ze enthousiast onthaald. “Sommige bezoeken op de kamers van de bewoners verliepen zeer emotioneel, zeker bij de mensen, die haast nooit een bezoekje kregen.”

    ‘Ninove Danst’ stelt vrijdag 16 juni de volgende liefdadigheidsactie voor. We houden jullie op de hoogte.

    Info: Ninove Danst.

    MLI

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons