• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  ‘Ninove Danst’ schenkt 300 kerstrozen aan Klateringen

  20 december 2019

  NINOVE – De ploeg van ‘Ninove Danst’ bezorgde 300 kerstrozen aan de bewoners en het personeel van het WZC Klateringen. “Inderdaad ook aan het personeel”, benadrukt Walter Praet, “want zonder hen zou dat hier niet kunnen bestaan.”

  ‘Ninove Danst’ is al enkele jaren een begrip in Ninove en ver daarbuiten. Met de opbrengst van dit evenement steunden ze tien jaar lang de werking van Teledienst.

  Walter Praet: “We hadden nog geld over en wilden dit goed besteden. En dus kochten wij 300 kerstrozen. We schenken deze aan de bewoners van Klateringen. Het personeel vergeten we ook niet, want die mensen zijn hier echt onmisbaar.”

  Na de Teledienstperiode, is ‘Ninove Danst’ klaar om andere sociale projecten te steunen. “Elke vrouw heeft in haar kleerkast wellicht wat overtollige, maar nog heel draagbare kledij. Maak leeg die kast en kom er mee naar ons magazijn. We voorzien in Cloë een 50-tal rekken om al die kleren netjes op te hangen. Aan mensen in armoede bezorgen we daarna 10 muntstukken; voor elke munt kunnen ze een kledingstuk ‘kopen’. Pas op, het zijn echt perfect draagbare stukken. Na afloop offreren wij hen dan een maaltijd. De dag nadien kan iedereen hier terecht voor wat rest aan tweedehands kledij tegen € 2 per stuk.”

  Een precieze datum ligt nog niet vast, maar het zal alleszins voor Pasen zijn. Later volgen nog meer details over dit sociaal initiatief.

  Info: Ninove Danst

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons