Ninove Welzijn bouwt 36 appartementen en een ontmoetingsruimte voor 65-plussers

    23 december 2019

    DENDERWINDEKE – De sociale huisvestingsmaatschappij Ninove Welzijn bouwt 36 flats en een ontmoetingsruimte aan de Edingsesteenweg. Daarbij ook een ondergrondse parking met kelders en een fietsenberging.

    De werken in de dorpspkom van Denderwindeke zijn volop bezig. De ondergrondse parking krijgt stilaan vorm; daarop komen dan de 36 flats en de ontmoetingsruimte.

    Architectengroep PSK uit Sint-Truiden staat in voor de plannen. De aannemer is Everaert-Cooreman uit Berlare. De kostprijs (gunningsbedrag): € 5.900.952,23 (excl. BTW).

    Ninove Welzijn is de bouwheer van de 36 appartementen. De ontmoetingsruimte is voor rekening van het OCMW Ninove, maar Ninove Welzijn volgt de werf mee op.

    65-plussers

    De sociale huisvestingsmaatschappij sloot een erfpachtovereenkomst met de stad Ninove en betaalt hiervoor een jaarlijkse bijdrage.

    De toewijzingen zullen gebeuren onder het lokaal toewijzingsreglement 65-plussers. Dit betekent dat zij voorrang krijgen, op voorwaarde dat ze ook aan de andere inschrijvingsvoorwaarden voldoen.

    Er zijn ook 4 aangepaste appartementen voorzien voor rolstoelgebruikers: lagere keukens, inloopdouches, brede deuren enz. De andere flats zijn eveneens aanpasbaar.

    De oplevering is voorzien in augustus 2021. Uiteraard indien zich geen obstakels zijn of onvoorziene omstandigheden voordoen.

    Info: Ninove Welzijn.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons