• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Oeps, ILvA maakte een foutje

  14 januari 2021

  NINOVE – De gele zakken en GFT-stickers moet/mag je wel degelijk gebruiken tot 7 juni 2021. En dus niet tot 5 april 2021, zoals foutief in een folder staat, die verschillende inwoners van de Intercommunale Land van Aalst (ILvA) kregen.

  ILvA bezorgde inwoners uit haar werkingsgebied een brief met uitleg over de invoering van het gewogen diftar-systeem. De bedoeling was om hen meer informatie te geven.

  Alleen zorgde de bijhorende folder eerder voor verwarring dan voor verheldering.

  In de brief staat, dat je vanaf 7 juni 2021 de gele zakken en de GFT-stickers niet meer kunt gebruiken. In de folder heet het dat je dit niet meer kunt na 5 april 2021.

  Misverstand

  Duidelijk een misverstand, aldus Tina Verraes (PR-verantwoordelijke ILvA): “Er is helaas een fout geslopen in de folder rond gewogen diftar in Ninove. Je moet je gele zakken en GFT-stickers wel degelijk gebruiken tot 7 juni 2021. En dus niet tot 5 april 2021 zoals foutief in de folder staat. We laten de folder onmiddellijk herdrukken en bezorgen de inwoners een aangepaste versie.”

  De foute folders mogen dan wellicht bij het oud papier.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons