OLV Ziekenhuis stopt tijdelijk alle consultaties op campus Ninove

    17 februari 2021

    NINOVE – Op de campus Ninove zijn vanaf donderdag 18 februari alle consultaties stopgezet. De activiteiten van de dienst Medische Beeldvorming blijven er wel operationeel.

    Vorige week testten een aantal patiënten en medewerkers op de SP-revalidatie-afdeling van campus Ninove positief op covid-19. Toen zijn daar een tijdelijke opnamestop en een bezoekverbod voor de betrokken SP-afdeling ingesteld.

    Besmettelijk

    Omdat het om de besmettelijke Zuid-Afrikaanse variant gaat, zullen daar vanaf 18 februari en tot nader order ook alle consultaties worden stopgezet. De dienst Medische Beeldvorming blijft wel operationeel.

    Uit voorzorg gebeurt voor alle medewerkers en patiënten van de betrokken afdelingen op heel regelmatige basis een proactieve screening.

    Deze doortastende maatregelen moeten de situatie verder onder controle houden.

    Raadplegingen

    De secretariaten van de betrokken medische diensten op campus Ninove telefoneren naar alle patiënten, die daar eerstdaags een raadpleging hadden gevraagd.

    Enkel de afspraken voor Medische Beeldvorming blijven dus behouden. Extra maatregelen moeten deze onderzoeken op een veilige manier laten plaatsvinden.

    Contact

    Als je een afspraak had op campus Ninove en het OLV contacteert je niet zelf, dan heeft jouw afspraak plaats zoals voorzien.

    Ben je een tijd telefonisch niet bereikbaar geweest en vrees je, dat je de oproep hebt gemist? Neem dan zelf contact op met het onthaal van campus Ninove op 054-31 21 11.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons