Atheneumleerlingen schitteren op Belgisch kampioenschap thaiboksen

    19 januari 2024

    GERAARSBERGEN/NINOVE– Drie leerlingen van het GO! Atheneum toonden zich op het Belgisch kampioenschap Muay Thai (thaiboksen) alweer van hun sportiefste kant met twee Belgische titels en een plek in de halve finale. Ze zijn lid van de Ninoofse club ‘Sandu Gym Muay Thai’.

    De kampioenschappen hadden op 13 en 14 januari plaats in het Gentse Kuipke. Millan Winne (5EMT) en Laura Lanckman (6WW) kroonden zich tot Belgisch kampioen in hun gewichtscategorie. Ook Nio Wauters (5D&V) graaide een verdiende medaille mee na een sterk gevecht in de halve finale.

    Directeur Sonny Van den Stockt: “Millan (16 jaar) is al jaren een van de grootste talenten in deze sport en vocht mee op wereldkampioenschappen voor team België. Laura (17 jaar) wil als laatstejaars leerling haar sport volgend jaar blijven combineren met universitaire studies.”

    De drie sportieve leerlingen zijn lid van de gerenommeerde Ninoofse club ‘Sandu Gym Muay Thai’. De club en de school zijn heel fier op de sportprestaties van de jeugdige kampioenen en zetten hen dan ook graag in de bloemetjes.

    Info: GO! Atheneum GeraardsbergenSandu Gym.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons