Basisschool Aspelare ging voor HARTrock

    14 juni 2022

    ASPELARE – Op zaterdag 11 juni 2022 stonden De deuren van de basisschool van het Hartencollege in de Plekkersstraat stonden zaterdag 11 juni wagenwijd open tijdens het HARTrock-festival.

    Tijdens deze HARTrock-opendeur zetten alle leerlingen, van de peuterklas tot het zesde leerjaar, letterlijk hun beste beentje voor. Iedere klas voerde een dansact uit. Grootouders, ouders en sympathisanten genoten van deze optredens.

    Valeriia

    Bijzonder om te vermelden was het nummer ‘Soldiers of Love’,  dat de kapoenen van het eerste leerjaar hebben gebracht. Zij dansten als echte soldaten voor vrede in de wereld, maar vooral voor Valeriia uit Oekraïne. Zij was gedurende enkele maanden hun lieve klasgenootje en keert nu terug naar een veilig gebied in haar thuisland.

    De hele school wenste Valeriia, haar familie en landgenoten het allerbeste toe.

    Moet het gezegd, dat de opendeurdag verliep in een HARTelijke sfeer?

    Info: Hartencollege basisschool Aspelare.

    MLI

    De basisschool van Aspelare koos voor een HARTrock-festival tijdens de opendeurdag.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons