• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  CVO Groeipunt organiseert infosessies voor kandidaat-zorgkundigen

  07 mei 2021

  NINOVE – Het centrum voor volwassenonderwijs Groeipunt geeft opleidingen zorgkundige. Geïnteresseerden kunnen inschrijven voor een infosessie.

  Een zorgkundige is opgeleid om een specifiek aantal verpleegkundig ondersteunende taken uit te voeren. Hij of zij werkt onder toezicht van een verpleegkundige en maakt deel uit van een gestructureerde equipe. Daarnaast mag een zorgkundige ook de taken doen van een verzorgende.

  De zorgkundige werkt in de ouderenzorg, een ziekenhuis, de thuisverpleging of de geestelijke gezondheidszorg.

  Het CVO Groeipunt voorziet opleidingen zorgkundige in Ninove of in Zottegem. Geïnteresseerden kunnen over deze opleiding meer informatie krijgen via infosessie in mei, juni of augustus.

  Praktisch

  Info: CVO Groeipunt.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons