CVO Groeipunt organiseert infosessies voor kandidaat-zorgkundigen

    07 mei 2021

    NINOVE – Het centrum voor volwassenonderwijs Groeipunt geeft opleidingen zorgkundige. Geïnteresseerden kunnen inschrijven voor een infosessie.

    Een zorgkundige is opgeleid om een specifiek aantal verpleegkundig ondersteunende taken uit te voeren. Hij of zij werkt onder toezicht van een verpleegkundige en maakt deel uit van een gestructureerde equipe. Daarnaast mag een zorgkundige ook de taken doen van een verzorgende.

    De zorgkundige werkt in de ouderenzorg, een ziekenhuis, de thuisverpleging of de geestelijke gezondheidszorg.

    Het CVO Groeipunt voorziet opleidingen zorgkundige in Ninove of in Zottegem. Geïnteresseerden kunnen over deze opleiding meer informatie krijgen via infosessie in mei, juni of augustus.

    Praktisch

    Info: CVO Groeipunt.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons