De Lettertuin neemt modulaire klassen in gebruik

  10 januari 2022

  NINOVE – De hoogste drie leerjaren van de stedelijke basisschool De Lettertuin volgen vanaf maandag 10 januari hun lessen in de tijdelijke modulaire school aan de Kaatsweg.

  De hervatting van de lessen na de kerstvakantie was maandag voor SBS De Lettertuin een speciale dag. De leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar namen dan de tijdelijke klassen van hun modulaire school aan de Kaatsweg in gebruik.

  In september 2024 komen de eerste drie leerjaren naar de Parklaan. Daarna kunnen de afbraak en de nieuwbouw beginnen in de Seringenstraat. Deze werken zullen naar schatting anderhalf jaar duren.

  Wij waren er bij toen om 8.40 uur de shuttlebussen de kinderen voor de eerste maal vanuit de Seringenstraat naar de nieuwe vestigingsplaats voerden. De leerkrachten zorgden daar voor een fijne dagopener.

  Ligging

  Het schoolteam had de inboedel van 5 klassen al op woensdag 22 december verhuisd. Tijdens de vakantie hebben de klasleerkrachten hun nieuwe klas ingericht, zodat de leerlingen maandag een mooie start konden nemen.

  Zaterdag 08 januari konden de ouders én de leerlingen  al een kijkje komen nemen in hun ruime en goed gelegen modulaire school: dichtbij het park, de atletiekpiste, de sporthal, het zwembad. Die ligging biedt heel wat mogelijkheden voor ervarings- en kindgericht onderwijs.

  Wij gingen ook die zaterdag langs en spraken er met de juffen Jolien en Lotte, directeur Joeri Van den Driessche en een mama van een van de leerlingen.

  Info: SBS De Lettertuin.

  MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons