• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Digitale borden voor basisschool Sint-Lutgardis

  05 januari 2021

  ZANDBERGEN – De basisschool aan de Bovenkassei trok een streep onder het krijttijdperk en koos voor witborden en beamers.

  Alle klassen van onze lagere school zijn voortaan uitgerust met interactieve digitale en witborden. Zij vervangen de klassieke krijtborden.

  Directeur Johan De Cooman: “De kinderen en hun leerkrachten zijn hiermee uiteraard heel blij. Het is leuk en veelzijdiger om hiermee te werken. De school wil in de toekomst verder investeren in vernieuwing, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant.”

  Info: Sint-LutgardisNieuwe borden 2020-2021.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons