Een schitterende school vol sterren

    01 september 2021

    DENDERWINDEKE – De leerkrachten van de stedelijke basisschool Windekind hadden woensdagochtend 1 september de rode loper uitgerold. Dit jaar willen ze elk kind laten schitteren met de eigen talenten.

    Directie, leerkrachten, kinderen en hun ouders waren enthousiast, dat ze het nieuwe schooljaar zonder al te veel beperkingen konden aanvatten.

    We liepen woensdagochtend even langs en spraken met directeur Jeroen Cooman. Over de soms moeizame invulling van leerkrachtenuren, de uitblijvende leveringen van de schoolboeken, ventileren van lokalen en desondanks een haast normale start van het schooljaar.

    Rode loper

    ‘Een schitterende school vol met sterren’ is het jaarthema in Windekind.

    Juf Sofie: “We willen de kinderen hun eigen talenten laten ontdekken door allerlei activiteiten en initiatieven. Op het einde van het schooljaar plannen wij een apotheose. De kinderen en ook hun ouders zijn alvast heel enthousiast met onze rode loper. Dat enthousiasme willen wij erin houden.”

    Info: Windekind.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons