Eerste plaats voor Nora in taalwedstrijd Olyfran

    21 mei 2018

    NINOVE – Nora Montemona, leerlinge van het Heilige Harten Secundair, behaalde de eerste plaats in de 31ste editie van Olyfran. Dit is een Franse taalwedstrijd voor leerlingen van het secundair in Vlaanderen.

    Nora woont in Meerbeke en volgt momenteel les in het 5de jaar Gezondheids- en Welzijnswetenschappen. Net als 10.000 andere leerlingen uit heel Vlaanderen nam zij deel aan de Franse taalwedstrijd Olyfran. Binnen de categorie ‘tweetaligen’ behaalde zij 99%, meteen goed voor de eerste plaats.

    Directeur Karin Couck is terecht trots. “Aan deze editie nam het Heilige Harten Secundair deel met 89 leerlingen. Het is de eerste keer dat een van onze leerlingen een eerste plaats behaalt in deze wedstrijd. Ik mag hopen dat we volgend jaar dit succes kunnen evenaren.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons