Eerste schooldag is een ‘goeiemorgen, morgen’ in het Hartencollege, campus Onderwijslaan

    01 september 2023

    NINOVE – Niettegenstaande de felle regen was iedereen op post om het schooljaar op gang te schieten. In het Hartencollege aan de Onderwijslaan kregen ze het bezoek van #LikeMe directeur Wolfs, aka Hugo Sigal.

    Het lerarentekort is ook in de basisschool van het Hartencollege nijpend. Directeur Karel Lobijn verwoordt het als volgt: “Pas gisteren konden we de laatste leerkracht aantrekken. We starten dus met een volledig lerarenkorps. Maar het was nipt”.

    De school kreeg het bezoek van directeur Wolfs uit de jeugdserie #Likeme. Deze rol wordt gespeeld door Hugo Sigal. “Ik ken de échte directeur hier, Karel Lobijn, persoonlijk heel goed. Karel had mij gevraagd of ik dit bezoek zou willen doen. Uiteraard doe ik dit heel graag als vriendendienst.”

    Op de vraag hoe hij zich voelt na het overlijden van zijn vrouw antwoordt Sigal emotioneel. “Er zijn nog dagen waarop het moeilijk is. Ik probeer dan mijn gedachten te verzetten door bezig te zijn. Gelukkig speel ik mee in meer dan 70 voorstellingen in de musical ‘Red Star Line’. Dat verzet mijn zinnen.”

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons