• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Extra geld voor ‘digisprong’ in Ninoofse scholen

07 juni 2021

NINOVE – Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 1.481.062 in ‘digisprong-middelen’ in Ninove.

Dit is een eerste schijf van de middelen, waarmee de Ninoofse scholen zullen investeren in onder meer digitale infrastructuur en ICT-toestellen voor alle leerlingen vanaf het 5de leerjaar.

Digitale bad

Digitaal onderwijs is een aanvulling op het klassieke onderwijs, aldus N-VA Ninove. Zo kan je via digitale weg sterke leerlingen meer uitdagingen bieden; kwetsbare leerlingen kun je beter ondersteunen.

De Ninoofse scholen hebben volgens N-VA Ninove een achterstand op het gebied van digitaal onderwijs. Sinds de uitbraak van de coronacrisis is dat duidelijk. De partij wil deze crisis aangrijpen om alle scholen mee te trekken in het digitale bad. Dat zou een stevige stimulans moeten zijn voor meer onderwijskwaliteit.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.