Feesteditie RockSAN voor 150 jaar college

    25 september 2022

    NINOVE – Er was al een plechtige misviering geweest, zondag 18 september in de Abdijkerk; een week later ging het feest in de Weggevoerdenstraat nog even door met RockSAN en andere evenementen.

    Het Hartencollege Weggevoerdenstraat – voorheen Sint-Aloysiuscollege – zette zaterdag 24 september de deuren wijd open voor een feesteditie met optredens van leerlingen en oud-leerlingen. Onder andere Jonas De Bruyn, Jana De Vleeschauwer en Valenta tekenden paraat. Ook Yah Tararah! en Bram & Lennert zorgen voor fijn entertainment.

    Nostalgie

    In de kapel kon je een tentoonstelling bezoeken. Iedereen kreeg de gelegenheid tot een begeleide wandeling doorheen de oude en de nieuwe schoolgebouwen.

    Aangezien menige Ninovieter hier zijn of haar jeugdjaren doorbracht, was dit het ideale moment voor nostalgische overpeinzingen.

    BDB – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons