Forza Ninove en het Vlaams Huis delen terug 400 schoolpakketten uit

    28 juli 2021

    NINOVE – Net als vorig jaar lanceert Forza Ninove Solidair de ‘Terug-Naar-School-Actie’. In samenwerking met het Vlaams Huis Ninove deelt de organisatie opnieuw 400 basispakketten met schoolmateriaal uit.

    “Veel Ninovieters hebben het moeilijk om elke maand de eindjes aan elkaar te knopen”, aldus Forza Ninove Solidair in een persmededeling. “De start van het schooljaar in september brengt uiteraard extra kosten met zich mee. Via onze sociale actie willen we de ouders helpen om de financiële gevolgen ervan enigszins te milderen.”

    Basispakketten

    De ‘Terug-Naar-School-Actie’ van Forza Ninove Solidair was in 2020  een grandioos succes. De organisatie deelde toen 400 basispakketten met kwalitatief schoolmateriaal uit.

    Dankzij de samenwerking met het Vlaams Huis Ninove kan ze dit sociaal initiatief dit jaar herhalen en terug 400 basispakketten uitdelen.

    “We reserveren de helft van deze pakketten voor de leden van Forza Ninove. De andere helft gaat naar andere Ninoofse gezinnen, die het moeilijk hebben. Indien er meer aanvragen zijn dan pakketten, zullen we deze toewijzen in volgorde van aanvraag.”

    Info: een pakket aanvragen kan enkel via de website en de Facebook-pagina van Forza Ninove of in het Vlaams Huis (Pamelstraat 12).

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons