Forza Ninove lanceert derde campagne ‘Terug-Naar-School’

  05 juli 2022

  NINOVE – ‘Forza Ninove Solidair’ biedt andermaal steun aan Ninoofse gezinnen met schoolgaande kinderen. Tot 20 augustus kunnen deze inschrijven voor een schoolpakket.

  Vele Ninovieters hebben moeite om elke maand opnieuw de eindjes aan elkaar te knopen. De start van het schooljaar in september zorgt voor extra kosten. Nu alles duurder wordt, kunnen mensen met schoolgaande kinderen een steuntje gebruiken in de vorm van een schoolpakket.

  Solidair

  In 2020 en 2021 lanceerde Forza Ninove een succesvolle ‘Terug-Naar-School’-actie door hun sociaal project ‘Forza Ninove Solidair’. Dat wordt gefinancierd door de helft van alle inkomsten van de partij: eetfestijn, afdrachten van mandatarissen, ledengelden. Ook het Vlaams Huis Ninove neemt een deel van de kosten op zich.

  Forza Ninove hoopt op deze manier de financiële last, die de start van het schooljaar voor veel ouders met zich meebrengt, enigszins te verlichten.

  Je kunt voor de schoolpakketten enkel inschrijven via de website of de Facebook-pagina van Forza Ninove. Dat kan tot uiterlijk 20 augustus.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons